Hur du nekar nätverksåtkomst för en enhet

Hur du nekar nätverksåtkomst för en enhet:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Gör något av följande:
    • Gå till blocket Smarthem och klicka på knappen Visa i avsnittet Övervakare av smarthem.
    • I programmets huvudfönster klickar du på knappen Visa under avsnittet Övervakare av smarthem.
    • Klicka på länken <network name> som visas i den nedre delen av huvudfönstret.
  3. I fönstret Övervakare av smarthem, välj enheten som du vill koppla bort.

Detta öppnar ett fönster med information om den här enheten som innehåller information om enhetens MAC-adress.

4. Skriv ner enhetens MAC-adress
  5. Blockera enhetens MAC-adress i webbläsarinställningarna. Besök webbplatsen för den specifika leverantören för att se användarhandboken för din router.

När MAC-adressen har blockerats kommer inte enheten att kunna ansluta till ditt nätverk.